Hoe werkt een bloedcirculatieapparaat (bloedsomloopapparaat) voor de benen en voeten?

Hoe werkt een bloedcirculatieapparaat (bloedsomloopapparaat) voor de benen en voeten?

Het Calmenta bloedcirculatieapparaat (voetmassage trilplaat met shiatsu) is een massagesysteem om de bloedsomloop (ander woord: bloedcirculatie) te verbeteren en stimuleren door middel van trilling en voetmassage. Een natuurlijke oplossing om pijn te verlichten, stress te verminderen en veel andere klachten aan te pakken. Het apparaat geeft jou een ontspannende intensieve behandeling. Dat klinkt gek he? Ontspannend én intensief… 

Het vibratiesysteem (ander woord: oscillatiesysteem) zorgt ervoor dat jouw voeten en benen in beweging blijven, zonder dat je je hoeft in te spannen. Beweging is essentieel om het lichaam goed te kunnen laten functioneren. De oscillatietechniek zorgt voor beweging van het weefsel dat zorgt voor soepele spieren en bestrijding van pijn en andere kwaaltjes. Door beweging wordt er meer zuurstof en afvalstoffen naar de spieren vervoerd. Wat zorgt voor meer energie in de bloedbanen, waardoor de doorbloeding verhoogt. Mocht je nou geen voorstelling bij een vibratiesysteem kunnen maken, je kan het vergelijken met een trilplaat. Door de 10 verschillende standen, kan jij zelf bepalen welke intensiteit voor jou het prettigst is.

Voor de diepe massage bevat het apparaat 2 acupressuur knoppen die speciaal gericht zijn op de drukpunten onder de voeten. Drukpunten, ook wel reflexzones genoemd, staan in verbinding met de rest van je lichaam, zoals je organen, botten, weefsel en spieren. Door deze gebieden te masseren (samentrekken en ontspannen), kun je dus specifieke klachten aanpakken. Je lichaam krijgt meer energie om de harder te werken en de bloedsomloop te verbeteren en te stimuleren. Ook hier kan je kiezen tussen verschillende massageprogramma’s. De koppen van de voetenpads zijn speciaal afgestemd op de zool van de voet. 

Lees hier voor welke klachten je een bloedcirculatie apparaat kan gebruiken!

Waarom het bloedcirculatieapparaat van Calmenta kopen?

 1. Heeft al veel mensen van hun voet- en beenklachten afgeholpen
 2. Helpt tegen rusteloze benen, waardoor je weer goed kunt slapen
 3. Veel positieve bijeffecten, zoals minder stress en sterkere spieren
 4. Zeer geschikt voor mensen die niet veel kunnen bewegen
 5. Klanten ervaren snel resultaat. Lovende reviews.
 6. Werkt aanzienlijk beter dan andere voetmassage apparaten
 7. Met maar weinig tijd, veel effect
 8. Snelle en persoonlijke service
 9. Bevat een Nederlandse handleiding
 10. Bevat uitleg diverse trainingen voor training van verschillende lichaamsdelen, zoals benen, rug, kuiten, hamstrings en achilleshiel.
 11. Schappelijke prijzen

 

 

Volgende lezen

Wat is een slechte bloedsomloop of bloedcirculatie?

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.