Gratis verzending binnen Nederland – voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden – 30 dagen bedenktijd

Levering en retourneren

Levering

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren.

Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen.

Levering is voor alle items binnen Nederland gratis. Levering naar België rekenen wij 6,75 euro verzendkosten. Levering verloopt via de pakketbezorging van PostNL.

Doe je een bestelling in het weekend en het product is op voorraad? Dan verzenden wij dit op maandag.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging met een Track & Trace code, waarmee je de zending kunt volgen

Levering ondeugdelijk product

Je hebt jouw bestelling ontvangen en je komt er direct achter dat het product is beschadigd en/of niet goed functioneert en/of niet compleet geleverd is. Wij noemen dit “levering ondeugdelijk product” en dat vraagt wat ons betreft om een snelle oplossing.

Het gemakkelijkst is dan om even telefonisch contact met ons op te nemen. Soms kunnen we het mankement meteen verhelpen.

Als dat niet mogelijk is dan vragen we je om het product terug te sturen. Wij sturen jou dan een retourlabel, zodat je het product kan terugsturen. Na ontvangst van het teruggestuurde product verzenden we een nieuw product.

Retourneren (afkoelingsperiode)

Bij Calmenta heb je het recht op een afkoelingsperiode van 30 dagen na levering van het product. Als je besluit het artikel niet te willen houden, dan mag je het product binnen die periode terugsturen. Vul het retourformulier” in en voeg deze toe aan de doos. Het retourlabel is voor eigen kosten. 


Ons adres:
Calmenta
Het hazeland 21-3
6931KA Westervoort 


Als je het product binnen de afkoelingsperiode terugstuurt, betaalt Liroma binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terug. Voorwaarde hiervoor is dat het geretourneerde product in nieuwstaat moet zijn en in de originele en onbeschadigde verpakking door Liroma is ontvangen.

Terugsturen van een product

Je kunt het product goed verpakt terugsturen naar het volgende postadres:

  • Calmenta
  • het Hazeland 21-3
  • 6931KA Westervoort

Graag ontvangen we een berichtje als je het product hebt verzonden of nog liever de track&trace code van de verzending, dan kunnen we deze volgen.